***       Водещите вечерни новини       на 12 октомври 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 12 октомври 
Коментари Харесай

Водещите новини! Нови убийства на украински цивилни от Русия, в България политиците се съревновават по „-фобия“ и „-филия“


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 12 октомври    

 

Седем души починаха, а девет са ранени след съветски обстрел тази заран на град Авдеевка в Донецка област, съобщи ръководителят на военната администрация на града Виталий Барабаш в " Телеграм ", съобщи Укринформ.

" Днес е още един черен ден за нашата Авдеевка. Сутринта съветските зли духове още веднъж донесоха гибел на нашата земя, като подло, както постоянно, обстрелваха централния пазар с танкове и системи за залпов огън в най-натоварените часове от деня. Седем поданици на Авдеевка бяха убити, а девет са ранени ", написа Барабаш.

***

***

***

„ Това е оповестяване на война! Кой ще носи отговорност, в случай че на следващия ден хвърлят една бомба? Чий е този напън? Кой ще дава отговор? Това е работа на висока дипломация и на държавническо мислене.... Кой е споделил, че българските депутати могат да споделят кой да влезе, кой да излезе, на кого да афишират войни? За коя сметка? “

***

„ Независимо от другите отзиви, по тематиката „ Украйна “, по тематиката „ война “, по тематиката „ експанзия на Путин в Украйна “, ние сме изрично ясни и точни. Затова апелирам всеки от вас, даже да има персонално мнение по всички други тематики, да го показва, само че по тази тематика няма да върша компромис с никого “.

***

***

Играта дава опция на участниците да оказват помощ на Костадин Костадинов да избяга от Европейския съюз, като прескача мрачно сини стълбчета със знамето на съюза.

***

„ Високопоставеният чиновник на Главното ръководство на разузнаването (ГУР) на Украйна с псевдоним Иван Иванович е ръководел операцията… “

***

„ Поведението на ГЕРБ в границите на последните часове по тематиката е доста обезпокоително. Виждаме друго говорене в партията, диаметрално противоположно говорене в партия, която претендира за евроатлантическа ориентировка. Време е за дейности, ГЕРБ да кажат къде тъкмо стоят “.

***

***

Общият български експорт и импорт на артикули към и от Европейския съюз и трети страни нарастват мощно през първите осем месеца на 2022 година, и в частност през август, на фона на продължаващата съветската военна инвазия в Украйна и обвързваните с нея нарушени вериги на доставки и ускоряваща се инфлация, демонстрират предварителни данни на Националния статистически институт (НСИ).

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР